Cajun Blackened Fish Rub

Cajun Blackened Fish Rub

Detta är den traditonella kryddblandningen som används för Cajun Blackened Fish. Perfekt när du vill göra sotad fisk på grillen.

Cajun Blackened Fish Rub
Utskrift

Författare:
Ingredienser
  • 5 tsk paprikapulver
  • 1 tsk oregano, torkad
  • 1 tsk timjan, torkad
  • 1 tsk cayenne, malen
  • ½ tsk svartpeppar, finmalen
  • ½ tsk vitpeppar, finmalen
  • ½ tsk vitlökspulver
Instruktioner
  1. Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål.
  2. Förvara kryddblandningen i en lufttät burk och håll den borta från värme och ljus, så håller den sig minst 6 månader.
Notering
Innan du grillar fisken skall du pensla den med olja och därefter rikligt strö över kryddblandningen, massera försiktigt in kryddorna så de inte lossnar på en gång.

 

Säg din åsikt

*

Betygsätt detta recept: