Grillad halloumi i pita

April 2010

Grillad halloumi i pita

 

Halloumi, den cypriotiska grillosten, här grillad och serverad i pitabröd med tomat och basilika.

Grillad halloumi i pita
Utskrift

Författare:
Ingredienser
  • 250 g Fontana halloumi
  • 2 st tomater, skivade
  • 2 st pitabröd
  • färsk basilika
  • Fontana marinerade tomater
  • Fontana olivolja
  • Ruccolasallad
  • salt, peppar
Instruktioner
  1. Skiva och stek Halloumin i en grillpanna och hetta sedan upp pitabrödet, som delas på mitten.
  2. Skiva tomaterna och krydda dem med salt och peppar.
  3. Fyll pitabrödet med tomaterna varvat med Halloumin.
  4. Toppa med basilika.
  5. Servera med ruccolasallad och gärna några oliver.
  6. Blanda olivolja, balsamvinäger och salt och ringla över salladen.

Säg din åsikt

*

Betygsätt detta recept: