Jonas Borsséns Seafood Rub

Jonas Borsséns Seafood Rub

 

Här har du fiskarnas egen favoritkrydda. Men fläskkött blir lika lyckat.

Jonas Borsséns Seafood Rub
Utskrift

Författare:
Ingredienser
  • 1 msk salt
  • 1 msk fänkålsfrön, krossade
  • 2 tsk korianderfrön, malda
  • 2 tsk svartpeppar, malen
  • 1 tsk red hot chilipepper
Instruktioner
  1. Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål.
  2. Förvara kryddblandningen i en lufttät burk och håll den borta från värme och ljus, så håller den sig minst 6 månader.
Notering
En sats seafood rub räcker till cirka 2 kilo. Receptet kommer från boken Killen vid Grillen av Jonas Borssén: Receptet är publicerat med tillstånd av Jonas Borssén.

 

Säg din åsikt

*

Betygsätt detta recept: