Grilla pizza

Grilla Italiensk Pizza - Färdig

Att grilla en pizza är både enkelt och otroligt gott, att det dessutom är roligt för alla gäster att själva bestämma fyllningar gör inte saken sämre.

Här har vi samlat tips och recept som gör dig till en första klassens pizzabagare, vare sig du vill göra italienska eller amerikanska pizzor.

Italienska pizzor

Att grilla italienska pizzor ger en läckert frasig botten, på en helt annan nivå än när man gör pizzor i ugnen. Men det gäller också att kan har rätt deg för att det skall smaka rätt. Glöm alla mixer som smakar scones. Vi har recepten som smakar som riktig pizza skall smaka. Och saknar du fantasi vad gäller fyllningar, kolla in vår inspirationslista med vanliga och mindre vanliga italienska pizzor. Slutligen så så har vi genom erfarenhet lärt oss lite hur man lyckas få till pizzorna, hur man lättast transporterar dem till och från grillen, samt det viktigaste hur man får till den rätta frasigheten och ser till att fyllningen är lagom grillad.

Recept:

Ingredienser:

Inspiration:

Utrustning:

Amerikanska panpizzor

Lika fantastiska som italienska pizzor blir på grillen , lika underbart är det att grilla amerikanska panpizzor. I Sverige är väl främst Pizza Hut både kända och älskade för sina panpizzor, vi har pizzarecepten som gör att du kan göra minst lika goda amerikanska pizzor på grillen. Vi delar också med oss av knepen och vilken grillutrustning du behöver. Och även här har vi tagit fram en ”meny” av klassiska fyllningar som passar grillad pizza med amerikansk touch.

Recept:

Ingredienser:

Inspiration:

Utrustning:

Säg din åsikt

*